Bye bye 2017!


Drie keer rollen, een paar gourmettafels leegbunkeren, 6 oliebollen en een fles bubbels verder en 2017 is alweer voorbij. Goh, wat is dit jaar weer voorbij gevlogen!

Als ik het zakelijke jaar bekijk, mag ik weer van veel geluk spreken.FinMyLife bestaat nu twee jaar en ook in het tweede jaar heb ik veel relaties bij kunnen staan in hun financiële vraagstukken. Wat ben ik blij dat ik van zo veel het vertrouwen krijg om hen te helpen in belangrijke fasen van hun leven. De persoonlijke contacten en prettige gesprekken, fantastisch.

Ook privé heb ik een mooi jaar gezien. Mijn jongste dochter is dit jaar op school gestart en samen met mijn oudste dochter hebben ze erg veel plezier op dansles. Ik kijk graag van de zijkant toe hoe de twee helemaal opgaan in de popliedjes van dit moment. De vakanties samen met het gezin, de uitjes naar pretparken of de bios, luieren op zondag, vele gelukmomentjes!

Zoals bij vele bekend, sport ik graag. Dit jaar stond in het teken van wat kleine blessures, maar inmiddels ben ik zo goed als hersteld. Rustig pakken we de draad weer op. Zou het herstel minder snel gaan omdat ik aankomende februari alweer 40 word??? Over time flies gesproken.

Ik heb genoten van het afgelopen jaar. Laat me graag weten hoe jouw jaar is verlopen!

Nog eventjes en het jaar is voorbij. Via deze weg wil ik je graag bedanken voor het vertrouwen in het afgelopen jaar. Geniet van de aankomende dagen en maak er een fantastisch gelukkig en gezond 2018 van!

Ook voor 2018 geldt: zijn er vragen, bel, mail of app me gerust.
Op naar nog zo'n fantastisch jaar!

Een hartelijke groet,

Pascal Berends

Pascal Berends