U wilt weten of u alles financieel goed geregeld heeft voor een zorgeloos leven of een goed pensioen. Of u heeft een vraag over een financieel product, zoals uw spaar- of pensioenverzekeringen, uw hypotheek of uw arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ik kijk samen met u hoe u ervoor staat, geef financieel advies en regel het als er iets aangepast of afgesloten moet worden. Zo kunt u met een gerust hart verder met de dingen die belangrijk voor u zijn.

Vrijblijvende kennismaking

We beginnen altijd met een gratis en vrijblijvend persoonlijk gesprek. Om elkaar te leren kennen en uw persoonlijke ambities, financiële doelstellingen en behoeftes door te spreken. Gaat u voor financiële zekerheid voor u en uw familie? Wilt u eerder kunnen stoppen met werken? Wilt u veel kunnen reizen? Heeft u een droomhuis voor ogen? Allemaal zaken die meespelen om een goede financiële planning te kunnen maken. Na dit gesprek maak ik een eerste ruwe inventarisatie van uw financiële stand van zaken. Ook dit hoort bij de vrijblijvende service. Op basis van de inventarisatie maak ik een inschatting van de kosten van mijn werkzaamheden en leg u die voor.

Analyse en advies

Klikt het in het gesprek en besluit u samen met mij uw financiële vragen aan te pakken, dan plan ik met u een afspraak voor een vervolggesprek. Daarin gaan we dieper in op uw wensen in het leven, en wat u daar financieel voor over heeft. Breed als het gaat om financiële planning, of bijvoorbeeld toegespitst op uw woonwensen als u komt voor een hypotheek. Daarnaast verzamelen we alle details van uw financiële situatie, de producten die u heeft en de voorwaarden daarvan. Daarmee reken ik met de meest recente financiële software uw situatie door. Op basis van de cijfers en mijn ervaring geef ik u een advies over hoe u kunt bereiken dat u financieel zorgeloos kunt doen wat u graag wilt doen.

Oplossingen

Voor het uitvoeren van mijn advies zijn vaak aanpassingen in uw financiële 'portefeuille' nodig. Verzekeringen veranderen, opzeggen of afsluiten. Sparen of juist beleggen. Precies de hypotheekvorm afsluiten die bij u past. In het advies geef ik aan welke oplossingen het beste aansluiten bij uw unieke situatie. Als u dat wilt, kan ik het regelen hiervan volledig van u overnemen. Van vermogensadvies tot hypotheekaanvraag. Ook de kosten die hierbij komen kijken, krijgt u op een transparante manier vooraf voorgelegd.

Nazorg

Natuurlijk kunt u ook na afronding van dit traject altijd bij me terecht met vragen. Vaak is het goed om na verloop van tijd de stand van zaken weer even door te nemen. Misschien is er iets veranderd in uw situatie, zoals een andere baan, de komst van kinderen of veranderde wensen voor na het pensioen. U kunt op ieder moment bijsturen, zodat er gerust op kunt zijn dat u het leven kunt leiden dat u wilt!