Pascal Berends, FinMyLife

Pascal Berends, FinMyLife

Ik ben Pascal Berends, Financial Lifestyle Coach met meer dan achttien jaar ervaring. In 2016 ben ik gestart met FinMyLife. Daar combineer ik mijn kennis van de 'cijfertjes' met het geven van diepgaand, persoonlijk advies. FinMyLife staat voor uitmuntende  service, eerlijke communicatie en helderheid over werkzaamheden en tarieven.

Over mij

Sinds 1999 werk ik in de financiële wereld, eerst als allround financieel intermediair. Via opleidingen, samenwerking met collega's in binnen- en buitenland en intensief contact met klanten heb ik mij ontwikkeld tot financieel lifestyle coach. Ik heb vele jaren met plezier in een groter bedrijf klanten geholpen de juiste financiële producten te kiezen. Bij FinMyLife gaat het om breder advies over uw hele financiële situatie. Ik kies bewust voor een focus op een kleine groep klanten, zodat ik de tijd kan nemen om u alles rondom uw financiële planning uit te leggen.

Een goede balans tussen werk en privé zorgt er ook voor dat ik optimaal functioneer als adviseur. Al sinds 2000 woon ik samen met mijn vriendin Karin en we hebben twee fantastische dochters. Samen erop uit, de sport en hobby’s van de kinderen en heerlijk genieten van zonnige vakanties vormen ons fijne bestaan. We zien onze vrienden en familie vaak en dat geeft een rijk gevoel. Daarnaast haal ik veel energie uit mijn sportpassie Crossfit. Dit is een sport waarbij fitheid, het bouwen van kracht en snelheid en het beweeglijk houden van het lichaam voorop staan. Teamwork en motivatie zijn daar belangrijk, en die waarden neem ik weer mee naar mijn beroepsleven.

Netwerk

Schakelt u FinMyLife in, dan kunt u rekenen op mijn persoonlijke aandacht. Om u het beste advies te geven, werk ik met andere experts samen. Ik ben onderdeel van een netwerk van financieel, fiscaal en juridisch experts. Eens per maand komen we samen en delen we kennis en ervaring. Ieder van ons heeft een specialisme waar we elkaar graag over adviseren.

Band met leveranciers

Wilt u aan de slag met uw financiële middelen, dan zijn daar vaak andere professionals en instellingen voor nodig. Zoals notarissen, banken en vermogensbeheerders. Heeft u een bestaande adviseur, dan werk ik daar graag mee samen. Maar u kunt ook gebruik maken van mijn netwerk. Ik werk met mensen die op dezelfde manier naar klantrelaties kijken en waarbij er wederzijds vertrouwen is. Transparantie is daarbij belangrijk. Zo heeft de vermogensbeheerder waarmee ik samenwerk geen huisfondsen, zodat we u volledig vrij kunnen adviseren en kosten beheersbaar blijven. Ook zit ik aan tafel bij banken die verder kijken dan de kille cijfers en in gesprek gaan over de werkelijke situatie. Alleen zo kunnen we u financiële zekerheid en gemoedsrust geven.