Met geduld groeit geld aan de (beleggings)boom

photo-1579185589974-471664177bb5.jpeg

Geld maakt geld. Een populaire term, waar in principe niets aan is gelogen. Heel veel mensen willen dan ook graag dat hun geld meer wordt, zonder daar iets voor te hoeven doen. Het nadeel is dat maar weinig mensen over de enige, noodzakelijke eigenschap beschikken om dit tot een succes te brengen; geduld. 

Langetermijnstrategie
Beleggen is namelijk een langetermijnactiviteit. Natuurlijk zullen we nooit weten wat de koersen gaan doen, maar we kunnen met meer vertrouwen stellen dat de markten op de lange termijn zullen stijgen. Het ene jaar wat meer dan het andere, maar groei is onvermijdelijk. Dus beleg niet om volgend jaar €100,- meer te hebben, maar beleg om eerder te kunnen stoppen met werken of om de hypotheek makkelijker af te lossen. En natuurlijk omdat spaarrentes niet lager kunnen, waardoor een goed gevulde spaarrekening helaas geen mooie vooruitzichten biedt. Zeker als we ook nog eens rekening houden met inflatie (het minder waard worden van je geld) en eventuele vermogensbelasting.

Maar hoe moet ik dan beleggen?
Beleggen is niet zo eng of moeilijk als sommigen het doen lijken. Als financieel adviseur help ik jou de juiste beleggingen te vinden, wat perfect aansluit bij jouw beleggingsdoel- en profiel. Met mijn jarenlange ervaring, weet ik als geen ander hoe ik jou moet helpen, adviseren en ondersteunen om de juiste keuzes te maken. We openen een beleggingsrekening en jouw inleg kan zich dubbel en dwars terug gaan verdienen.

Waar help ik jou bij?
Ik zorg niet dat je op het beste moment in- en uitstapt. Want er zijn geen beste momenten. Er zijn wel doelen en plannen om die doelen te behalen. En die plannen kan ik vormgeven. Ik zorg dat je koers houdt, het pad naar je doelen blijft volgen en behoed je van verkeerde beslissingen. Zo zorgen we ervoor dat je haalbaarheid van je doelen vergroot worden en je uiteindelijk een positieve beleggingservaring zal genieten.

Benieuwd hoe we dit concreet kunnen maken?
Neem dan gerust eens contact met me op. Vul het contactformulier in of bel naar 015-3106992. 

Pascal Berends