Happy new year!

It’s a wrap! Het eerste jaar van mij als zelfstandig ondernemer en het bedrijf FinMyLife zit erop! Wow, wat een mooie reis heb ik het afgelopen jaar mogen meemaken. Vele relaties heb ik kunnen helpen met hun persoonlijke omstandigheden. Of het nu ging om de financiële planning, de opbouw van het vermogen, of een wijziging in hun persoonlijke situatie, ik heb me met volle overgave en met een persoonlijke benadering kunnen inzetten. Niet alleen heb ik gemerkt dat de ‘persoonlijke touch’ warm werd ontvangen, het kleiner groepje relaties meer kunnen helpen, heeft veel voldoening gegeven.

Het ondernemerschap is mij goed bevallen. Niet alleen kan je je focussen op de dingen die je écht leuk vindt, je geeft sturing aan je eigen bedrijf en hebt volledig zelf invloed op de werktijden. Hierdoor krijg je een betere balans tussen privé en zakelijk en ben je er meer voor je gezin. Fijn!

Niet alleen de privé situatie en de gesprekken met fijne klanten heeft mij veel voldoening gegeven. Ook de nauwere samenwerking met partners geeft een goed gevoel. Kennis delen, motiveren, elkaar ondersteunen, werkwijzen optimaliseren en de processen verbeteren. Het heeft gezorgd voor een mooi jaar en belooft veel voor de toekomst.

FinMyLife bestaat één jaar! Hoe ziet volgend jaar er dan uit? Er zijn mooie ontwikkelingen en uitdagingen voor het nieuwe jaar. Een nieuwe opleiding zorgt ervoor dat ik weer flink wat uurtjes in de boeken moet. We willen immers altijd excellent advies geven, niet? De samenwerking met partners zal volgend jaar zonder meer nog intenser worden. En de huidige en nieuwe klanten? Die blijf ik benaderen met mijn persoonlijke inzet.

Bedankt klanten, vrienden, partners, familie en relaties. Met veel vertrouwen en energie zie ik het nieuwe jaar tegemoet.

Proost op een gezond en zorgeloos nieuwjaar, vol geluk, gezelligheid en warme vriendschappen!  

Pascal

Pascal Berends