Financieel Crossfitten

PSPascalBerends_XT310216.jpg

In ruim 10 jaar tijd zijn de gezondheidsfabrieken en -fabriekjes als paddenstoelen uit de grond geschoten. Je herkent ze aan de namen: er staat fit, fitness of health in. Ze voorzien in een belangrijke behoefte. Want met onze zittende, geautomatiseerde levens schreeuwen onze lijven om aanvulling en compensatie.

In al die gezondheidsfirma’s  is minimaal één coach aanwezig. En dat is nodig ook. De doorsnee starter kent immers noch de hedendaagse fitnessapparatuur, noch de juiste houding, noch de grenzen van het eigen lijf. Dus lang leve de coach, die voor de best mogelijke match zorgt tussen de mens en de sport.

Zelf doe ik aan crossfit, een combinatie van kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Het is niet helemaal toevallig dat ik een enthousiaste aanhanger ben van dit type fitness. De eigenschappen van crossfit zijn namelijk ook kenmerkend voor de diensten die mijn bedrijf aanbiedt: ze zijn krachtig, passen zich flexibel aan veranderingen in uw leefsituatie aan en gaan lang mee. 

Daarbij vergelijk ik mijn rol graag met de coach uit mijn eigen box (sportruimte): ik help mijn klanten aan de best mogelijke match tussen het krachtige, flexibele en duurzame dienstenpakket van FinMyLife en hun wensen voor hun financiële mogelijkheden op de korte en lange termijn.  

Eigenlijk had FinMyLife net zo goed Crossfit Finance kunnen heten. 

Pascal Berends