FinMyLife begeleidt klanten en adviseert deze tijdens en na het nemen van belangrijke financiële beslissingen gedurende hun leven. Financiële planning geeft inzicht en de financiële rust die een ieder graag ondervindt.

Door een terugtrekkende overheid, gaat die financiële planning dan ook steeds belangrijker worden. Zekerheden zoals AOW, pensioen en verzorging zijn allemaal minder vanzelf sprekend geworden.

Kan je je huidige levensstandaard handhaven in de toekomst? Niet alleen bij pensionering, maar ook bij onverhoopt overlijden, arbeidsongeschiktheid of een belangrijke levensgebeurtenis?

Belangrijke gebeurtenissen kunnen betrekking hebben op bijvoorbeeld:

  • Je relatie. Denk aan samenwonen, trouwen, of toch scheiden.

  • Het krijgen van kinderen of kleinkinderen. Wellicht ga je minder werken, moet de studie bekostigd worden of wil je ze ‘een handje meegeven’ als ze zelfstandig gaan wonen.

  • Wat gebeurt er met je woning? Blijf je hier altijd wonen, of heb je de wens om op termijn te verhuizen? Sluit die nieuwe hypotheek aan bij je planning, toekomstige inkomsten en wensen op termijn?

  • Ben je tevreden met je werk, wil je ooit switchen, minder werken of wil je juist zelfstandig ondernemer worden?

  • Wat gebeurt er als je onverhoopt langdurig ziek thuis komt te zitten of zelfs komt te overlijden en je je partner achter laat?

  • Is er straks voldoende om de boodschappen te blijven doen, van vakanties en je hobby’s te genieten en heel belangrijk, heb je al je leuke levensdoelstellingen kunnen waarmaken?

Voor veel wensen is geld nodig. Soms een klein bedrag, vaak een wat grotere som. We zijn steeds meer afhankelijk van onze huidige inkomsten, toekomstige inkomsten en individuele vermogensopbouw.

Onze planning geeft inzicht, draagt oplossingen een en creëert rust.

FinMyLife richt haar dienstverlening primair op 3 kernzaken:

·       Financiële planning
·       Vermogensplanning
·       Hypotheekadvies

Kortom, zijn er vragen over een hypotheek, over sparen voor de toekomst, bijvoorbeeld pensioen, of wil je weten of je financieel alles echt zo goed geregeld hebt voor jezelf en je directe omgeving?

Neem contact met ons op!