Om mijn lichaam fit te houden beoefen ik als sinds 2013 de sport Crossfit. Het mooie van deze sport is dat je altijd verschillende oefeningen doet. Er worden combinaties gemaakt van gewichtheffen, cardio en gymnastiek. Vaak op een ‘High intensity’ wat inhoudt dat het een effectieve workout is op een hoog tempo. In deze sport staan functionele oefeningen centraal. Deze vergemakkelijken ook je dagelijkse leven. Denk bijvoorbeeld aan duwen, trekken, tillen, springen en rennen.

Geen dag is hetzelfde, geen training is hetzelfde. Hierdoor blijft het altijd leuk en zeer uitdagend. Je wordt niet alleen fit en sterk, ook ontstaan er zeer hechte vriendschappen in de box (sportruimte). We motiveren elkaar, helpen elkaar om workouts af te maken of duwen de ander naar nieuwe sportieve hoogtepunten (pr's) of overwinningen.

financieel adviseur-coach-finaciele planner-Pascal Berends-003.jpg
 
 
 

Bij deze intense en zeer uitdagende sport is een ding heel belangrijk: De begeleiding van een ervaren en betrokken coach. Een goede coach zal namelijk op je houding en techniek letten. Hierdoor beperkt hij de kansen op blessures en zorgt hij voor een stabiele basis voor je verdere trainingen en uitdagingen.

Ook zal je coach je motiveren en ziet hij er op toe dat je fit wordt of blijft. Hij is iemand die zich inzet om het maximale uit je te halen en hij zal je begeleiden naar je sportieve doelen.

Dankzij een goede coach bereik je meer, vergroot je je kans om je sportieve doelstellingen te behalen en zal je zondermeer veel sportieve hoogtepunten bereiken.

financieel adviseur-coach-finaciele planner-Pascal Berends-310138.jpg
Met Crossfit probeer ik een ideale balans te vinden tussen een fitte levensstijl en maximale inzetbaarheid om relaties financieel te ontzorgen
financieel adviseur-coach-finaciele planner-Pascal Berends-007.jpg
financieel adviseur-coach-finaciele planner-Pascal Berends-008.jpg
PSPascalBerends_XT310156.jpg

Gelijkenissen in coaching

Als je het zo bekijkt, zijn er wel heel veel gelijkenissen met mijn rol als Lifestyle coach: ik houd mijn klanten financieel fit en sterk, help ze bij het afdekken van inkomens- en vermogensrisico's die de ideale levensstijl in de weg kunnen staan en zorg er voor dat ze het maximale uit hun financiële leven halen om hun financiële- en levensdoelen te bereiken!

financieel adviseur-coach-finaciele planner-Pascal Berends-009.jpg
financieel adviseur-coach-finaciele planner-Pascal Berends-002.jpg

Crossfit Finance

Eigenlijk had FinMyLife dus net zo goed Crossfit Finance kunnen heten!

Het mag worden gezegd: Barry, Ron, bedankt voor keeping an eye on me! Ik ga met vertrouwen, plezier en fitheid de sportieve toekomst tegemoet!

financieel adviseur-coach-finaciele planner-Pascal Berends-011.jpg
Voor een financieel gezonde toekomst

Wat kan dit voor jou betekenen?

Met mijn manier van werken ben ik er van overtuigd dat ik er voor kan zorgen dat je goed kan blijven leven en een goede financiële toekomst tegemoet gaat. Ben je nieuwsgierig geworden wat ik voor je zou kunnen betekenen? Neem dan contact met me op en dan nemen we al je wensen voor de toekomst door.